Barcelona

Grup municipal

Notícia

Esquerra Republicana lidera un acord de ciutat per buscar consens amb l’IBI

IBI, IBI Barcelona, pujada IBI

El ple de l'Ajuntament de Barcelona ha aprovat aquest matí una proposició d'Esquerra Republicana que busca liderar un acord de ciutat per consensuar un IBI més just i equitatiu. El president del grup municipal d’ERC-Barcelona, Alfred Bosch, ha plantejat la importància de fer un acord per l’IBI per tal que d’aquí a tres anys no es faci l’increment obligatori que repercutirà sobre tots els ciutadans. La proposta ha rebut el suport de totes les formacions excepte Barcelona en Comú i la CUP, que s’han abstingut. 

La proposta ha demostrat el lideratge d’Esquerra Republicana per arribar a acords i consensos de ciutat.”Volem una taula de diàleg on s'arribi a consensos entre tots els grups municipals, i és per això que demanem posar seny als tributs d'aquesta ciutat”, ha explicat Bosch.
 
El republicà ha defensat que totes les formacions facin les seves aportacions però que sobretot era important “liderar un acord per trobar solucions. La ciutat necessita solucions i per això proposem buscar consensos. No pot ser que d’aquí a tres anys s’hagi de fer un increment obligatori”.