Barcelona

Grup municipal

Notícia

Bosch es reuneix amb la Intersindical-CSC per lliurar-los l’informe sobre el 155


El president del grup municipal d’ERC-Barcelona, Alfred Bosch, s’ha reunit aquest dilluns amb els representants de la Instersindical-CSC, Màrius Lleixà i Roser Palol. La reunió ha servit per valorar l’actualitat política, avui marcada per la decisió del Tribunal Suprem de mantenir a Oriol Junqueras, Joan Forn, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart a presó. Una decisió que han condemnat tots els assistents.

Sobre el contingut de la reunió, aquesta ha servit a Bosch per presentar l’informe elaborat per Esquerra Republicana per mostrar els possibles efectes de l’aplicació del 155. Un informe que Bosch ha explicat que “ha rebut moltes crítiques per part del Govern municipal perquè l’informe l’hem hagut de fer nosaltres enlloc de fer-lo ells” i ha reiterat la necessitat “de protegir les institucions del 155”.  

Bosch ha explicat que “l’informe no és tan ampli com ens hagués agradat perquè els nostres mitjans són humils, però sí que suposa una visió general de com pot afectar al consistori i a la ciutat de Barcelona l’aplicació del 155”.