Barcelona

Poblenou-Besòs

Notícia

Nou web de campanya d'Esquerra Republicana


La campanya electoral avança frenèticament i ja estem a només 7 dies de les eleccions del 21 de desembre. Esquerra Republicana ja ha fet públic el seu programa electoral (el pots consultar aquí) i ha llençat un web de campanya: La democràcia sempre guanya.

En la nova pàgina podràs trobar espots electorals (també pots veure'ls tots al canal de YouTube), els compromisos de la candidatura amb la ciutadania i un resum de les mesures republicanes i del nostre projecte d'esquerres per a aconseguir un país amb justícia social. Es tracta d'un programa ambiciós que preveu mesures com l'impuls d'una banca pública i de l'inversió pública en innovació, lluitar contra la corrupció, abaixar els impostos a les rendes més baixes i apujar els de les transmissions patrimonials de gran valor, noves mesures contra la pobresa energètica i l'exclusió social, la reforma horària i un nou projecte d'acollida i refugi.

Al web de campanya, també hi pots trobar informació dels nostres candidats a les eleccions.

La llista de Barcelona està encapçalada per Oriol Junqueras i Marta Rovira. En formen part diversos consellers del govern democràtic previ al cessament suposadament emparat en l'aplicació de l'article 155 de la Constitució espanyola, com ara el número 5 de la llista Carles Mundó, figura clau en l'assoliment del tancament de la presó Model, o Toni Comín (número 7), que ha liderat importants reformes al capdavant d'un Departament de Salut on s'han començat a revertir les retallades i a dotar de més recursos els serveis d'atenció primària i salut mental, millorant també les condicions laborals i fent noves contractacions.

La candidatura també compta amb membres d'altres partits i plataformes, com ara l'exconseller del PSC Ernest Maragal (número 15), i també amb independents. Destaquen l'escriptora Jenn Díaz (número 8), l'activista per les persones refugiades i impulsor de la campanya "Casa nostra, casa vostra" (que va organitzar la manifestació de suport als refugiats més gran del món) Rubén Wagensberg (número  9) i l'especialista en diversitat i integració Najat Driouech (número 10).