Barcelona

Federació

Notícia

Tardà: ‘Hem de construir una República que no estigui supeditada als poders’El portaveu del grup d’Esquerra al Congrés Joan Tardà ha estat el responsable de tancar l’acte que s’ha celebrat aquest divendres a Gràcia, al Centre Artesà Tradicionarius. Tardà ha defensat que ara "pertoca ser intel·ligents perquè mai s’havia arribat tan lluny" i ha considerat que “som una de les poques nacions sense Estat que se’n sortiran”.
 
Abans de Tardà ha estat el torn del diputat al Parlament, Gerard Gómez del Moral. Del Moral ha recordat Oriol Junqueras que “ens deia en una carta que lluitem i somriem. Ho hem de fer per ell”, així com a criticat que “Soraya va dir que havien convocnat les eleccions per guanyar-les. Hem de demostrar que tornem a guanyar omplint les urnes”.  
 
La candidata Titón Laïlla ha lamentat la situació que vivim: “Aquestes eleccions van de guanyar-ho tot o perdre-ho tot. Estem en una situació excepcional” mentre que Alba Metge ha sentenciat que “no és el mateix defensar el 155 i la repressió o defensar la llibertat d’un poble”.