Barcelona

Poblenou-Besòs

Notícia

Visitem el mercat de la Unió del Poblenou


Amb motiu de la campanya electoral del 21D, ahir divendres, membres del Casal d’ERC del Poblenou-Besòs, acompanyats per alguns candidats al Parlament de Catalunya i la nostra consellera portaveu del Districte, la Lourdes Arrando, hem visitat el mercat de la Unió, l’Eix comercial de Mariano Aguiló i uns dels comerços més emblemàtics de tot el Poblenou, l’orxateria El Tio Che.

Aquesta visita, es circumscriu dins l’aposta d’ERC pel comerç de proximitat, al que donem màxima prioritat envers altres tipus d’establiments comercials de gran superfície i dels que ja tenim alguns exemples als nostres barris.

Destacar que la visita al mercat ha estat gràcies a les facilitats que hem tingut per part del seu president, l’Emili Puchal, amb el qual hem pogut parlar de la vitalitat dels comerços allà instal·lats i dels vincles veïnals i de proximitat que es creen al voltant de les parades del mercat. Hem continuat el recorregut per l’Eix Mariano Aguiló acabant a El Tio Che, on hem pogut comprovar que els poblenovins no deixen de banda el comerç de proximitat, on el coneixement entre el client i el propietari es vital per la convivència i la relació d’aquests vincles de confiança. Celebrem l’activitat i vitalitat del nostre comerç al barri del Poblenou.