Barcelona

Grup municipal

Notícia

Esquerra Republicana demana acabar amb la privatització de l'espai de Palo Alto

Els republicans presenten un seguit d'al·legacions perquè l'Ajuntament assumeixi la gestió directa de l'antic recinte fabril


Esquerra Republicana ha demanat que "l'Ajuntament assumeixi la gestió directa del recinte de Palo Alto", després que el govern Colau vulgui adjudicar una nova consessió per un període de 20 anys que suposaria privatitzar de facto aquest equipament municipal fins l'any 2038. 

Els republicans han presentat aquesta setmana un seguit d'al·legacions en relació a la nova concessió de Palo Alto, i exigeixen també que l'Ajuntament "garanteixi l'accés lliure i gratuït de la ciutadania al jardí de Palo Alto", habilitant les entrades que es considerin necessàries. D'altra banda, ERC també proposa destinar una part de l'espai a la creació d'un Centre Cultural municipal de gestionat per l'Ajuntament o pel teixit associatiu local. 

La regidora d'ERC a l'Ajuntament Trini Capdevila ha considerat que "cal recuperar l'espai de Palo Alto perquè torni a ser de tots els barcelonins" i ha explicat que no té sentit posposar aquesta concessió durant 20 anys més. Per Capdevila, l'Ajuntament té la capacitat suficient per "assumir la gestió del recinte i prioritzar aquells projectes que millorin la vida associativa del barri".