Barcelona

Grup municipal

Notícia

Bosch: "Fins aquesta setmana Colau no ha començat a negociar els pressupostos. Volem un govern que gestioni"

Bosch explica que encara no aconseguit parlar amb profunditat dels pressupostos amb el govern municipal


El president del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha assegurat aquest diumenge que "fins aquesta setmana, el govern Colau no ha començat a negociar els pressupostos" i ha reclamat que "volem un govern que gestioni" la ciutat. El republicà ha assegurat que "Barcelona es mereix uns bons pressupostos" i ha demanat a Colau que negociï amb determinació. "Volem parlar amb profunditat dels comptes de la ciutat. Som aquí per ajudar la ciutat, i Barcelona es mereix uns bons pressupostos", ha recalcat. 

Durant la celebració de la festa dels Tres Tombs de Sant Andreu, Bosch ha recordat que "en el seu moment ja vam estendre la mà, conjuntament amb Xavier Trias, per afavorir l'estabilitat de la ciutat". El líder republicà ha assegurat que "tenim una voluntat de ma estesa, i no estem plantejant cap intercanvi de cromos entre Ajuntament i Generalitat". 

"Defensarem des de les institucions allò que els ciutadans han defensat a les urnes"

Sobre la situació política catalana, Bosch s'ha mostrat convençut que hi haurà acord: "aquest país ha d'avançar, i per fer-ho ha de tenir un govern. El Parlament i el govern de Catalunya han d'estar en mans d'aquells que han escollit els ciutadans". Bosch ha recalcat que "defensarem des de les institucions allò que els ciutadans han defensat a les urnes", i ha fet una crida a "construir unes institucions que ara estan governades des de Madrid".