Barcelona

Grup municipal

Notícia

Bosch: “Avui el Tramvia Blau deixa de circular però no sabem quan tornarà”


El president del grup municipal d’Esquerra Republicana, Alfred Bosch, ha visitat aquest migdia el TramviaBlau que avui deixa de circular per l’Avinguda Tibidabo.
 
Bosch ha defensat que “avui molts venim a dir que ens estimem el Tramvia i que volem que torni aviat”. Cal que “presentin un projecte i ens diguin quan començaran les obres. Si avui deixa de circular i demà no comencen les obres i no tenim cap data de retorn és que alguna cosa s’ha fet malament. Enlloc se’ns ha presentat un projecte per saber com s’arreglarà el tramvia Blau. L’únic que sabem és que avui deixa de funcionar”.
 
“El govern Colau no té cap previsió sobre quan tornarà el tramvia Blau” i això suposa que “alguna cosa s’ha fet malament”, ha reblat el republicà.
 
Entrebancs per aturar el mandat popular
Volem votar la investidura de Carles Puigdemont com a president de Catalunya i estem assistint novament a les maniobres d’aquells que han perdut les eleccions per tal “posar entrebancs i aturar el mandat popular”. Bosch ha reclamat a l’Estat que un cop ha demanat permís es “permeti a Puigdemont estar present a la investidura i poder ser nomenat president”