Barcelona

Grup municipal

Notícia

Esquerra Republicana reclama 'màxima transparència i anar fins el fons' en el cas de Turisme de Barcelona


Després de l'anunci de dimissió del director general de Turisme de Barcelona, Jordi William Carnes, Esquerra Republicana de Catalunya ha reclamat "màxima transparència i anar fins el fons" per esclarir les presumptes despeses sense justificar registrades durant l'any 2016. Els republicans han assegurat que “cal que la transparència i la recerca de les responsabilitats guiïn les feines entorn d’aquest cas” i si és necessari no “dubtarem en emprendre accions per tal de defensar els interessos de la ciutat", un cop analitzada tota la informació que ha de lliurar el govern Colau als grups de l'oposició.

El president del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha assegurat que "analitzarem amb lupa tota la informació sobre el cas, i emprendrem totes les accions que calgui per no posar en perill el prestigi d'una institució tan important com és Turisme de Barcelona". 

Aquest dilluns s’ha donat a conèixer que una auditoria d'intervenció hauria registrat durant el 2016 un ús indegut d'una o més targetes de crèdit en despeses no justificades. Un percentatge considerable d'aquestes despeses corresponen a la targeta de crèdit del director general de Turisme de Barcelona, Jordi William Carnes, segons les informacions aparegudes.