Barcelona

Federació

Notícia

Esquerra Republicana inicia el seu període de primàries per escollir candidat a l'alcaldia de Barcelona


Esquerra Republicana de Barcelona ha iniciat aquest dijous el seu període de primàries per escollir la persona candidata que optarà a l'alcaldia de Barcelona. L'executiva regional dels republicans va aprovar ahir al vespre el reglament que marcarà aquest procés. Des d'avui i fins el 23 de febrer s'obre el termini per a la presentació de candidatures, que han de comptar amb l'aval de l'executiva del partit o bé del 10% de la militància de la Federació de Barcelona.

Un cop finalitzat el termini de presentació de candidatures, s'estableixen dues setmanes de campanya electoral, que conclouran el divendres 9 de març amb la jornada electoral que permetrà escollir la persona candidata que optarà a l'alcaldia de Barcelona per Esquerra Republicana. El procés de votació està obert als més de 4.000 militants, simpatitzants, amics i amigues que té el partit a la capital catalana, així com a la militància de les JERC-Barcelona.

Les primàries d'ERC-Barcelona finalitzaran el dissabte 10 de març amb un Congrés Regional que oficialitzarà l'elecció de la persona cap de llista.