Barcelona

Grup municipal

Notícia

Quines iniciatives presenta Esquerra Republicana a les Comissions de l'Ajuntament del mes de febrer?

jordi coronas, ajuntament de barcelona, comissions ajuntament

COMISSIÓ DE DRETS SOCIALS, CULTURA I ESPORTS: NEGOCIAR AMB L’ESTAT LA CESSIÓ DEL PALAU DEL LLOCTINENT   
Demanem al govern municipal que iniciï negociacions amb l’executiu espanyol per tal que l’Estat cedeixi el Palau del Lloctinent per tal d’integrar-lo al Museu d’Història de Barcelona (MUHBA). Des de 1994, el Palau del Lloctinent és la seu institucional de l’Arxiu de la Corona d’Aragó però sense cap funció pràctica, ja que els arxius es troben ubicats al carrer Almogàvers.
 

COMISSIÓ D’ECONOMIA I HISENDA: CONVOCAR ELS ÒRGANS DE SEGUIMENT DE L’ESTRATÈGIA PER L’OCUPACIÓ I EL PLA PER AL FOMENT DE L’OCUPACIÓ JUVENIL
Instem el govern municipal a convocar en el termini d’un mes els òrgans de seguiment de l’Estratègia per l’Ocupació de Barcelona i del Pla per al Foment de l’Ocupació Juvenil i de Qualitat per poder valorar les accions endegades i les mesures pendents d’executar en el que resta de mandat.


COMISSIÓ DE PRESIDÈNCIA, DRETS DE CIUTADANIA I PARTICIPACIÓ: SOBRE LA INTERNALITZACIÓ DE BETEVÉ
Reclamem al govern municipal que el procés d’internalització de Betevé es faci de tal manera que doni resposta a les peticions dels treballadors i no posi en perill la viabilitat del projecte. 


COMISSIÓ D’ECOLOGIA, URBANISME I MOBILITAT: NEGOCIAR AMB EL MINISTERI DE FOMENT UNA SOLUCIÓ PER LA RONDA LITORAL ENTRE LA ZONA FRANCA I EL MORROT
Que el govern municipal negociï amb el Ministeri de Foment per tal de trobar la millor solució  possible per la ronda litoral en l'àmbit entre Zona Franca i el Morrot i no perdre la inversió prevista.