Barcelona

Grup municipal

Notícia

Bosch: 'La suspensió de la Barcelona World Race és un altre pas en la desaparició de grans esdeveniments a la ciutat'


El president del grup municipal d’Esquerra Republicana a Barcelona, Alfred Bosch, ha manifestat la manca de projecte per Barcelona del govern municipal que es constata amb la suspensió de la Barcelona World Race i el fet que “s’estigui acabant amb els projectes i esdeveniments que ens projecten al món'. 'S'ha fet un altre pas en la desaparició dels esdeveniments internacionals a la ciutat”, ha ressaltat.
 
Bosch ha denunciat que “s’hauria de buscar la manera de fer la Barcelona World Race donant facilitats a la nova estructura i fent que les arques de la ciutat no en surtin perjudicades”. “No podem estar dedicant una campanya i diners públics a fer campanyes per promocionar Barcelona i després suspendre esdeveniments que són campanyes que donen la volta al món”, ha afegit Bosch.
 
Bosch ha explicat que encara resta algun esdeveniment programat de mandats anteriors, com els europeus de Waterpolo el 2018 i els Roller Games de 2019, però més enllà Barcelona no té pràcticament cap cita esportiva de ressó internacional perquè durant aquest mandat no s’ha apostat en aquesta direcció. “Han tret Barcelona del mapa internacional”,  ha sentenciat.