Barcelona

Grup municipal

Notícia

Coronas sobre el Tramvia: 'Els diners públics han de revertir en el transport públic, i no beneficiar una empresa privada' 

jordi coronas, coronas

El portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Coronas, ha assegurat sobre el projecte de tramvia per la Diagonal que "els diners públics han de servir per millorar el transport públic, i no per enriquir una empresa privada". En un debat que ha certificat el vot contrari de tots els grups de l'oposició excepte el PSC, Coronas ha recordat que "estem a favor del Tramvia per la Diagonal, però en contra d'enganyar la ciutadania".

Segons el portaveu republicà, el govern municipal "enganya la ciutadania quan planteja una inversió pública perquè fins l'any 2032 els operadors privats dupliquin els seus beneficis". Coronas també ha recordat l'enquesta filtrada pel govern municipal que després va resultar que havia estat encarregada per l'empresa TRAM. 

Coronas ha evidenciat que "el govern municipal ha portat a votació un protocol d'intencions que només és paper mullat", i ha conclòs que "només votarem un conveni amb l'ATM que garanteixi que la inversió pública queda en mans públiques". El republicà ha recordat que "en lloc de treballar pel tramvia, el govern Colau s'ha dedicat a fer una campanya". 

En el torn de rèplica, Coronas ha retret a Janet Sanz "quants insults més calculen que els cal al govern municipal per fer que Esquerra Republicana canviï d'opinió".