Barcelona

Les Corts

Notícia

Vine el 7 de maig als Jardins de Bacardí i fes-nos arribar les teves propostes per millorar l'Espai per a Gossos!Ja fa alguns mesos de l'entrada en funcionament de la nova Àrea d'esbarjo per a gossos ubicat als Jardins de Bacardí.

Des d'ERC Les Corts valorem positivament la seva construcció, però usuaris de l'Espai ens han fet arribar les seves idees per tal de millorar-lo. Esquerra Republicana creiem que és necessari que aquest nou espai gaudeixi de totes les característiques necessàries d'accessibilitat, de seguretat i de comfort tant per als gossos com per a les persones perquè pugui ser un exemple a l'hora d'encarar les millores que necessiten, al nostre entendre, la resta d'espais similars que hi ha al Districte alguns dels quals necessiten urgentment de reformes. 

Per tal de poder fer una proposta el màxim d'oberta possible, el proper 7 de maig a la tarda estarem amb una parada als Jardins de Bacardí per tal de poder recollir idees i observacions per enriquir la proposta que farem arribar al Govern del Districte el dia 8 al Consell Plenari de Les Corts.

Us hi esperem!