Barcelona

Grup municipal

Notícia

Esquerra Republicana demanarà al govern Colau que informi sobre l'estat de l'habitatge públic a Barcelona

alfred bosch, alfred bosch erc

Esquerra Republicana presentarà una iniciativa a les Comissions de l'Ajuntament de la setmana vinent perquè el govern municipal presenti un informe de l'estat de l'habitatge públic a Barcelona. Els republicans demanen dades sobre els solars municipals amb qualificació d'habitatge i aquells que s'han de destinar a la mateixa funció, i els solars privats que es preveuen per a habitatges de protecció oficial. A més, Esquerra demana informació de les promocions d'habitatge que estan en marxa en solars municipals i el seu calendari d'execució i entrega.

El president del grup municipal d'Esquerra Republicana a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha explicat que "les xifres oficials segueixen sense arribar". El republicà ha assegurat que "ens agradaria contrastar les nostres pròpies xifres sobre habitatge amb les del govern de la ciutat". Fa unes setmanes, Esquerra Republicana va presentar públicament l'actualització del web lloguers.barcelona, amb dades sobre l'habitatge a la ciutat recollides gràcies a la feina de recerca dels republicans als 10 districtes de la ciutat.

Esquerra demanarà una compareixença del govern per la pèrdua de banderes blaves a les platges de la ciutat

Esquerra Republicana sol·licitarà la compareixença del govern municipal perquè expliqui la pèrdua de dues banderes blaves, a les platges de la Barceloneta i Nova Icària. "Volem que el govern expliqui perquè les platges no reuneixen les condicions òptimes per al bany", ha conclòs Bosch.