Barcelona

Grup municipal

Notícia

El govern Colau haurà d'informar sobre l'estat de l'habitatge públic a Barcelona a proposta d'Esquerra Republicana

Els republicans denuncien la poca transparència del govern municipal en matèria d'habitatge

habitatge barcelona

La Comissió de Drets Socials, Cultura i Esports de l'Ajuntament de Barcelona ha aprovat aquest matí una proposició d'Esquerra Republicana perquè el govern Colau presenti en el termini d'un mes un informe sobre l'estat de l'habitatge públic a la ciutat. La proposta dels republicans demana detalls dels solars municipals amb qualificació d'habitatge i aquells que s'han de destinar a aquesta funció. A més, també demana concreció sobre les promocions d'habitatge que estan en marxa en solars municipals i una relació dels solars privats que es destinen a habitatges de protecció oficial

La regidora d'Esquerra Republicana a l'Ajuntament Montse Benedí ha assegurat que "en moltes ocasions ja hem demanat dades sobre l'estat de l'habitatge a Barcelona, unes demandes que fins ara no han rebut resposta". "Estem farts de sortir a parlar sobre habitatge i haver de sentir que les xifres que diem són mentida. Volem una cosa molt senzilla: estar informats", ha denunciat Benedí.

"Volem treballar per fer una ciutat amb oportunitats per a tothom i garantir l'accés a l'habitatge, però per fer-ho necessitem una informació que hauria de ser pública per a tothom. O és que potser tenen alguna cosa a amagar?", ha conclòs Benedí.