Barcelona

Grup municipal

Notícia

ERC demana explicacions al govern Colau per la seva indiferència davant les amenaces de Losantos de 'bombardejar Barcelona'

Els republicans han registrat unes preguntes demanant per què el govern municipal no s'ha pronunciat al respecte i si pensa emprendre accions legals

jiménez losantos

Esquerra Republicana ha registrat aquest matí una sèrie de preguntes dirigides a l'alcaldessa Ada Colau per demanar explicacions sobre el silenci del govern en relació a les amenaces del periodista Federico Jiménez Losantos. Concretament, els republicans pregunten per què l'alcaldessa ni cap responsable destacat del govern "no han fet cap declaració de condemna d'aquestes afirmacions en contra de la nostra ciutat" i demanen si l'executiu "es planteja emprendre accions legals contra el periodista". 

El president del grup municipal d'Esquerra Republicana a l'Ajuntament, Alfred Bosch, ha manifestat en una piulada que "el govern municipal hauria d'actuar contra les amenaces de Losantos de bombardejar Barcelona". "Vist el silenci del govern, exigim respostes", ha assegurat el líder republicà tres dies després de les afirmacions que no han tingut cap tipus de resposta per part de l'executiu municipal tot i l'agenda mediàtica de l'alcaldessa.

El locutor de ràdio va assegurar el passat dilluns, en relació a Barcelona, que "por supuesto que les podemos bombardear" i que "España tiene 70.000 policías, 90.000 guardias civiles y 50.000 soldados perfectamente armados que pueden tomar Barcelona", unes afirmacions que els republicans consideren intolerables.