Barcelona

Grup municipal

Notícia

Esquerra Republicana demana solucions urgents per una remesa de targetes defectuoses de la T-16

Els republicans recorden que podria estar afectant a milers de persones que es veuen obligades a comprar un altre títol de transport


Esquerra Republicana ha demanat aquest matí solucions urgents a l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) per una remesa de T-16 defectuoses. Segons les informacions aparegudes als mitjans de comunicació, milers de persones s'haurien vist afectades per una remesa de targetes defectuoses que va provocar que el termini d'entrega de 30 dies no s'hagi pogut complir, i que afecta a totes les noves targetes.

El president del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha reclamat "solucions urgents i que les persones afectades rebin una comunicació clara per part de l'administració". "Els treballadors de TMB també pateixen les conseqüències d'aquesta descoordinació, perquè no han rebut cap instrucció", explica.

Bosch ha recordat que la implantació de la T-16 va ser una de les condicions que Esquerra Republicana va posar per a l'aprovació dels pressupostos del 2016. "La T-16 és una conquesta de drets, perquè suposa la gratuïtat del transport públic en tota l'etapa de l'educació obligatòria", ha conclòs.