Barcelona

Grup municipal

Notícia

Bosch reclama mesures urgents davant els reiterats actes d'incivisme al Metro de Barcelona

El líder republicà publica un vídeo de nous actes incívics al Metro de Barcelona aquesta matinada

alfred bosch, alfred bosch erc

El president del grup municipal d'Esquerra Republicana a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha reclamat aquesta tarda "mesures urgents" davant els reiterats actes incívics al Metro de Barcelona. Bosch ha publicat a Twitter un vídeo on es veu un grup de grafiters fent una acció aquesta matinada al Metro, a l'estació de Diagonal. Les imatges mostren com un grup de 3 persones fa pintades als vagons amb total impunitat. 

Bosch ha assegurat que els treballadors del Metro fa temps que reclamen mesures contra aquest tipus d'accions i recorda que se senten totalment desprotegits. "Reclamem a l'Ajuntament i TMB, una institució presidida per Ada Colau, actuï per eradicar aquest tipus de situacions d'incivisme. El transport públic és un bé comú i ho ha de continuar sent", ha conclòs.

Esquerra reclamarà al govern un pla per donar continuïtat a la Barcelona World Race

Bosch ha presentat aquesta tarda les iniciatives que els republicans presentaran al ple municipal d'aquest divendres, on demanaran al govern Colau un projecte tècnicament viable que doni continuïtat a la Barcelona World Race. Esquerra demana treballar el projecte amb la Fundació Navegació Oceànica Barcelona (FNOB) i proposa també desenvolupar un espai de formació a la ciutat en l'àmbit dels esports nàutics.