Barcelona

Grup municipal

Notícia

Coronas: 'L'Ajuntament ha de donar un missatge unitari de fermesa davant els incidents violents d'ahir'

Els republicans segueixen reclamant al govern municipal que convoqui una junta de portaveus extraordinària per consensuar una resposta

jordi coronas, coronas, jordi coronas erc

El portaveu d'Esquerra Republicana a l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Coronas, ha insistit avui al govern municipal que convoqui una junta de portaveus extraordinària de forma urgent per "donar un missatge de fermesa institucional" davant els incidents violents d'ahir a la Plaça Sant Jaume. Per Coronas, "és molt important que es doni un missatge institucional, i la institució som tots, no només el govern". 

El portaveu republicà ha assegurat que "l'Ajuntament ha de donar una imatge institucional de no cedir als atacs ultres, que a més, va acabar amb un agent de la Guàrdia Urbana ferit". "El que va passar ahir és un fet molt greu, perquè representa un atac a la institució i a la llibertat d'expressió, perquè la decisió de col·locar el llaç groc a la façana tenia una majoria democràtica al darrere", ha explicat. 

Per Coronas, "en cap cas està justificat cedir a la pressió de grups intolerants, i esperem una explicació del govern sobre els motius de la retirada del llaç groc de la façana de l'Ajuntament".