Barcelona

Grup municipal

Notícia

Bosch: 'Proposem un nou contracte de seguretat a la ciutat de Barcelona' 

Esquerra Republicana debat amb experts el model de seguretat que necessita Barcelona

alfred bosch, alfred bosch erc

El president del grup municipal d'Esquerra Republicana a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha explicat aquesta tarda que "proposem un nou contracte de seguretat a la ciutat de Barcelona" que impliqui l'administració i els propis cossos de seguretat de la ciutat. Per Bosch, "aquest contracte ha de reconèixer el dret dels ciutadans a una bona seguretat, perquè és el que assegura la convivència". 

El líder republicà ha assegurat que "l'administració hi ha de posar equipaments, material i totes aquelles que facin possible aquest nou contracte", i ha recordat la necessitat d'augmentar el cos de la Guàrdia Urbana en 500 agents. "Necessitem també la predisposició al canvi dels propis cossos de seguretat. Tenim una ciutat que no dorm, que a l'estiu no descansa i, per tant, l'organització dels serveis de seguretat no es correspon a les necessitats de la ciutat. 

Bosch ha fet aquestes declaracions en el marc de la jornada organitzada per Esquerra Republicana sobre el model de seguretat que necessita Barcelona. Aquesta és la primera de les trobades organitzades en el marc de la campanya Dibuixem Barcelona, que preveu celebrar al voltant de 200 actes als 73 barris de la ciutat fins a finals d'any.