Barcelona

Grup municipal

Notícia

Esquerra Republicana demana al govern Colau que doni comptes del pla de xoc a Ciutat Vella

Els republicans reclamen posar en funcionament el comitè de coordinació del pla

narcopisos, ciutat vella narcopisos

Esquerra Republicana demanarà al ple municipal de l'Ajuntament de divendres que el govern Colau doni compte mensualment de l'estat d'execució del Pla de Xoc a Ciutat Vella que es va pactar el passat plenari. Els republicans han denunciat que, un mes després de l'acord, encara no hi ha hagut cap avenç per abordar la difícil situació de seguretat i convivència que es viu al districte arran del fenomen dels narcopisos.

Esquerra reclama també que es creï i es posi en funcionament el comitè de coordinació del pla de xoc, que ha de reunir tots els agents implicats per avançar en la resolució del conflicte. Per tot això, proposaran al govern municipal que informi cada mes de les mesures preses per abordar la problemàtica.

Esquerra proposa ampliar la convocatòria de subvencions per a la rehabilitació

Esquerra Republicana presentarà també un prec al plenari municipal per tal que el govern "modifiqui el procediment de convocatòria de les subvencions a la rehabilitació", de tal manera que siguin plurianuals. Els republicans recorden l'envelliment de bona part del parc d'habitatges, i la demora en què s'obre el període d'inscripcions per a les ajudes a la rehabilitació.