Barcelona

Federació

Notícia

Bosch incopora al portal web dibuixem.barcelona la proposta que li va fer arribar el líder del PP


El candidat d’Esquerra Republicana de Catalunya, Alfred Bosch, ha afegit al portal web www.dibuixem.barcelona la proposta que li va fer arribar el president del PP, Alberto Fernández, sobre la façana de l’Ajuntament després de la presentació de la campanya participativa.

A principis del mes de juny, Esquerra Republicana va presentar la campanya Dibuixem.Barcelona que vol escoltar la ciutat i conèixer les seves problemàtiques de primera mà. Es fa amb actes –es preveu trepitjar els 73 barrris de la ciutat abans de finals d’any i uns 200 actes- i també a través de l’espai web.

Davant aquesta campanya el president del PP a Barcelona, Alberto Fernández-Díaz li va fer arribar una proposta sobre com vol la façana de l’Ajuntament i un escrit sobre la seva visió a Alfred Bosch. Davant aquest fet, Bosch ha penjat la proposta al web per tal que “sigui votada i valorada pels usuaris”.

El líder republicà ha explicat que “agraeixo que Fernández-Díaz també participi del Dibuixem.Barcelona perquè així es demostra que no es tracta d’una campanya pensada només per a que hi participin els militants d'Esquerra Republicana, sinó que fins i tot aquells que s’oposen diametralment a les nostres idees, hi participen”.

El president del grup municipal d'Esquerra Republicana ha afirmat que publiquem la proposta de Fernández-Díaz perquè aquest és “un projecte que inclou a tots els barcelonins, perquè volem dibuixar una Barcelona per a tothom, i volem governar Barcelona sense excuses” tot i que ha ironitzat que “no incorporarem la proposta al programa, com si farem amb moltes de les que ja es troben al portal Dibuixem.barcelona".