Barcelona

Gràcia

Notícia

Mare, tinc calor! Anem a la piscina? No podem fill, aquest any no funciona.


L’equipament s’ha de sotmetre a una obra de reparació que pot durar mesos per arreglar les filtracions. És incomprensible que fins al moment en què s’havia d’obrir al bany la piscina de la Creueta del Coll no s’hagués comprovat si hi havia tasques de manteniment, mitjanes o grans, que calgués fer, i amb temps suficient per fer-les i no interferir en l’activitat d’estiu. Alcaldessa, regidor, conseller portaveu i conselleres de govern, no us refugieu en els despatxos amb aire condicionat. Penseu en el veïnat que no en disposa, i refresca la calorada de l’estiu en el Parc de la Creueta.
A l’estiu les estacions d’esquí fan els manteniments i reparacions de les instal·lacions per tal que, amb els primers freds i nevades, estigui tot a punt per obrir. Us imagineu que quan estigués tot nevat, provessin el telecadira, no es pogués posar en funcionament, i diguessin que no obrirà l’estació en tota la temporada? Doncs això.
La direcció i gestió política assumeix la gestió tècnica, perquè n’és responsable de l’execució: els retards, els errors de planificació, és cosa del govern, de la seva gestió. La poca previsió i la manca de lideratge del govern té aquestes coses.
 
Papa, tinc calor! Perquè no anem a la piscina?
Filla, no s’hi pot anar. Aquest estiu passarem calor en comú.
 
Núria Pi i Martínez
Consellera de districte de Gràcia