Barcelona

Grup municipal

Notícia

Alfred Bosch es reuneix amb el conseller Bargalló per parlar dels reptes educatius a Barcelona

El candidat republicà planteja al conseller la gratuïtat de les escoles bressol municipals


El president del grup municipal d'Esquerra Republicana a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, s'ha reunit aquest matí amb el conseller d'Ensenyament de la Generalitat, Josep Bargalló, per parlar sobre els reptes educatius a la ciutat. Bosch ha plantejat al conseller la necessitat d'acabar amb la segregació escolar a la ciutat, que actualment es produeix majoritàriament per una raó socioeconòmica. "La primera prioritat a Barcelona ha de ser l'educació, i això passa per garantir aquest dret amb la màxima igualtat d'oportunitats per a tots els infants", ha assegurat Bosch.

D'altra banda, Bosch ha traslladat a Bargalló la possibilitat "d'avançar cap a la gratuïtat de les escoles bressol de 0 a 3 anys". Bosch i Bargalló han coincidit en el fet que "l'educació de 0 a 3 anys és clau en el desenvolupament psicoafectiu dels infants i en la igualtat d'oportunitats", a més de promoure un major accés de les dones al mercat laboral

La trobada també ha comptat amb la participació de la regidora republicana Montse Benedí i del president del Consorci d'Educació de Barcelona, Josep González Cambray. La reunió d'avui és la primera d'un seguit de reunions que Alfred Bosch mantindrà amb els nous consellers de la Generalitat després de la formació del govern català.