Barcelona

Grup municipal

Notícia

Bosch es reuneix amb el Moviment Barcelona i amb Primaries Barcelona


El candidat d’Esquerra Republicana, Alfred Bosch, s’ha reunit aquest matí amb representants del Moviment Barcelona i també amb membres de Primàries Barcelona per escoltar les propostes d’aquests dos projectes sorgits entorn les eleccions municipals de l’any vinent.

El Moviment Barcelona busca que les eleccions municipals no oblidin la importància de la ciutat de Barcelona i que apostin per ser sobiranistes però també progressistes. Durant la reunió s’ha parlat d’algunes de les preocupacions de Barcelona com el barri de la Marina o la Cultura, per posar només dos exemples. Bosch ha valorat la trobada com a “molt fructífera i ha plantejat poder seguir treballant per buscar llocs de trobada i suma que permetin a Barcelona recuperar la credibilitat i fer una proposta guanyadora per la ciutat”. A la reunió hi ha assistit en representació del Moviment Barcelona David Poudevida, Hortènsia Galí, Lourdes Vidrier i Juan Antonio Ruiz.

Per altra banda, Bosch també s’ha reunit amb Jordi Graupera, Maria Vila i Lluís Mosella que li han presentat la seva proposta que sota el nom de Primàries Barcelona vol fer una llista única independentista per Barcelona. Bosch ha plantejat la importància de centrar el projecte en la ciutat davant una proposta que considera que “respectable perquè és crear una proposta nova en un espai que s’està reformulant” i li ha desitjat a Graupera “sort en l’aventura, crear un projecte de bell nou sempre és un repte estimulant”.  Tot i la manca d’entesa entre els dos projectes Bosch afirma que “el nostre principal objectiu és créixer i aconseguir que guanyi l’independentisme, per tant no hem d’invertir ni un minut a fer retrets en cas de tenir visions diferents, sinó que cal buscar la millor manera de créixer i ser més”.