Barcelona

Grup municipal

Notícia

Esquerra Republicana, PDeCAT i PSC formalitzen la petició d'un ple extraordinari per les retallades

Els tres grups municipals han registrat la petició de celebració d’aquest ple amb una proposta d’acord que també insta al govern municipal a informar de les partides d’inversió i de despesa corrent que s’hauran de retallar a través d’una comissió no perma

ple ajuntament, ajuntament de barcelona

Els grups municipals del PDeCAT, ERC i PSC reclamen la convocatòria d’un Consell Plenari Extraordinari per aclarir les retallades del govern Colau i lamentar la seva manca de previsió i transparència. Els tres grups municipals han registrat la petició de celebració  d’aquest ple amb una proposta d’acord que també insta al govern municipal a informar de les partides d’inversió i de despesa corrent que s’hauran de retallar a través d’una comissió no permanent d'estudi pel seguiment de les inversions previstes. Els grups insten el govern municipal a assumir responsabilitats polítiques al més alt nivell en cas que aquestes retallades es duguin a terme.

Els republicans van anunciar divendres l'inici dels tràmits per celebrar una sessió extraordinària, després de les informacions que apunten a una retallada d'inversions i la reducció de la despesa corrent en un 5% per fer front a la insuficiència financera.