Barcelona

Grup municipal

Notícia

Bosch reivindica l'1 d'octubre i els presos polítics a les Nacions Unides

El candidat a l'alcaldia de Barcelona participa en una sessió organitzada per les Nacions Unides en el marc del High Level Political Forum 2018

alfred bosch, alfred bosch erc

Alfred Bosch ha reivindicat aquesta nit els presos polítics i l'1 d'octubre a la sessió Sustainable Cities organitzada per les Nacions Unides en el marc del High Level Political Forum 2018, una trobada que reuneix estats i ciutats d'arreu del mon. Bosch, que hi ha participat com a vicepresident de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, ha centrat el seu discurs en les societats intel·ligents, i ha assegurat que "no és gens intel·ligent tenir un govern que dona l'esquena a la gent". "Segur que recordaran les imatges de l'1 d'octubre, de policies intentant impedir un vot", ha assegurat.

Bosch també s'ha referit a la situació dels presos polítics, recordant que "ara tenim gent a la presó per haver organitzat aquella votació". El candidat a l'alcaldia de Barcelona ha pronunciat aquestes paraules davant representants de ciutats i àrees metropolitanes de tot el mon.

El líder republicà ha parlat també de la necessitat de les ciutats d'aplicar la intel·ligència per poder ser sostenibles, i ha assegurat que "el que fa les ciutats intel·ligents és la gent". És per això que ha remarcat la necessitat d'apostar pel talent, la competitivitat, la sostenibilitat i la intel·ligència col·lectiva.