Barcelona

Notícia

Bosch: “Cal convocar una Junta de Seguretat Local i conèixer quines actuacions preveuen tots els cossos de seguretat contra els atacs de la ultradreta”El President del grup municipal d’ERC-Barcelona, Alfred Bosch, ha condemnat els fets d’ahir a Nou Barris amb les agressions d’ultradreta i el feixisme violent campant pel barri i ha demanat “que es convoqui una Junta de Seguretat Local per conèixer quines accions pensen emprendre totes els cossos de seguretat implicats a Barcelona”.

Des de l’Ajuntament esperem que tal com es va comprometre el tinent d’alcalde, Jaume Asens, i vam acordar els grups municipals a les comissions, l’Ajuntament es personi com acusació particular en contra d’aquells que actuen de manera organitzada a la ciutat.

Finalment, Bosch ha instat a la justícia a “actuar d’ofici i lluitar contra una ultradreta que sembla que campa per la ciutat sense control. A més a més, quan es veu la manera d’actuar queda claríssim que són grups organitzats, autèntiques organitzacions criminals”, ha reblat.