Barcelona

Grup municipal

Notícia

Bosch planteja una taula de negociació per buscar una solució al taxi


El president del Grup Municipal d’ERC-Barcelona, Alfred Bosch, ha plantejat aquest matí la necessitat de buscar una solució al conflicte del Taxi i això passa “no per buscar els culpables de la situació, sinó per trobar solucions. És necessari acabar amb els bloquejos i buscar la manera d’aconseguir que la mobilitat de la ciutat en surti beneficiada”
Bosch ha afirmat que “cal condemnar sense pal·liatius els incidents i les accions violentes que hem vist aquests dies, no són de rebut i perjudiquen la ciutat ” però al mateix temps no es pot demanar que “el sector del taxi es desreguli. Bosch ha defensat la regulació i ha criticat l’actitud obstruccionista de l’Estat.  S’ha de regular l’VTC i fer-ho de tal manera que els dos sistemes puguin conviure i els treballadors tenir sous dignes i de qualitat”, ha defensat.
Finalment, Bosch ha demanat que es convoqui una taula de negociació amb tots els sectors implicats i que “evitem buscar qui és més culpable de la situació i fem que no ho paguin els veïns de Barcelona”