Barcelona

Notícia

Bosch: “Barcelona està abandonada a la seva sort. Colau no governa


El president del grup municipal d’ERC-Barcelona, Alfred Bosch, ha demanat avui que “es governi d’una vegada perquè Barcelona està abandonada a la seva sort. Colau no governa i són els ciutadans els que han de lluitar per posar ordre”.  

El desgovern és total i es demostra amb la situació que viu el Raval, la Barceloneta, quan la Gran Via està col·lapsada pels taxistes i Colau centrifu culpes i només fa d'activista o amb l'agressió a un turista per part d'un manter. Cal algú que assumeixi responsabilitats i que actui. Portem 4 anys amb grans declaracions i debats filosòfics i mentrestant el carrer pateix la total falta de projecte per la ciutat.   

Barcelona no es mereix aquest govern, aquest ha de ser l’últim estiu de Colau a l'alcaldia, necessitem un govern que afronti els problemes, no que constati que existeixen i deixi la ciutat de la mà de déu.  

Sobre l'agressió a un turista a plaça Catalunya que es va conèixer ahir, Bosch ha desitjat una prompta recuperació a la víctima i condemnat la violència. "És un exemple més que enlloc de solucions s'ha generat més conflictivitat".