Barcelona

Grup municipal

Notícia

Bosch: “La millor petició que podrien fer és que sortissin els presos polítics i no caldria que invertissin cap mena d’esforç a retirar símbols”  

Bosch atèn els mitjans abans del pregó a Gràcia
Bosch atèn els mitjans abans del pregó a Gràcia

El president del grup municipal d’ERC-Barcelona, Alfred Bosch, ha assistit aquet dimarts al pregó de la Festa Major de Gràcia. Abans de l’inici ha volgut desitjar als veïns de Gràcia una bona festa major i ha desitjat que “les festes se celebrin amb civisme, cordialitat, alegria i respecte per tot, també pels guarniments i la feinada que han fet els veïns i veïnes”.

Preguntat sobre la campanya de Ciudadanos de retirar llaços grocs, Bosch ha assegurat que: "la millor petició que podrien fer és que sortissin els presos polítics i no caldria que invertissin cap mena d’esforç a retirar símbols que en demanen la llibertat i que són llibertat d'expressió”.

Sobre l’acte de divendres, Bosch ha afirmat que assistirà a l’acte del 17A perquè “el més important és l’homenatge i memòria a les víctimes i el suport als familiars que seran a casa nostra, la resta és accessori. Hi serem per ser al costat de les víctimes".
Finalment, sobre l’Aquarius, el president del grup municipal ha destacat que "Catalunya és país d’acollida, hem ofert tres ports perquè els refugiats poguessin ser acollits a casa nostra, i ho seran en part. Hem dit repetidament que el refugi és una obligació i és un dret".