Barcelona

Grup municipal

Notícia

Bosch sobre el 155: "Si aquest és l’únic projecte que tenen per a Catalunya, que s’ho replantegin"

Alfred Bosch, Montse Benedí i Gerard Gómez del Moral a les Festes de Sants
Alfred Bosch, Montse Benedí i Gerard Gómez del Moral a les Festes de Sants

El president del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha assegurat aquesta tarda que si “l’aplicació del 155 és l’únic projecte de futur que tenen Ciutadans i el PP, potser que s’ho replantegin". Per Bosch, aquests dos partits “sembla que competeixin per veure qui és més cavernícola”.

Acompanyat del diputat al Parlament Gerard Gómez del Moral i de la regidora a l’Ajuntament Montse Benedí, i en el marc de les Festes de Sants, Bosch ha assegurat també que “no és el mateix exercir la llibertat d’expressió que censurar-la”. Sobre la campanya per retirar llaços grocs, el republicà ha explicat que “en molts casos, com ara al districte de Sant Andreu, el llaç s’havia col·locat per acord de la majoria del plenari de districte”.

"Colau fa tard en la decisió d’expropiar solars buits"

Sobre la decisió del govern municipal d’expropiar solars buits, Alfred Bosch ha explicat que la mesura “arriba tard”“Per què no ho feien el primer any de mandat, i s’han esperat a fer-ho al final de la legislatura?”, s’ha preguntat Bosch. El líder republicà ha assenyalat també que “Esquerra Republicana va proposar des d’un inici l’aplicació del tanteig i retracte en solars i edificis sencers”, una mesura que el govern Colau aleshores va rebutjar.