Barcelona

Grup municipal

Notícia

Bosch a Ciutadans: 'És incomprensible que els llaços grocs afectin la neutralitat de l'espai públic i el mausoleu a Franco no"

alfred bosch, alfred bosch erc

El president del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha assegurat aquest migdia que "és incomprensible que, segons Ciutadans, els llaços grocs afectin la neutralitat a l'espai públic, i en canvi, no ho faci el mausoleu dedicat al dictador Franco". "Això és indefesable perquè hi ha una contradicció evident", ha apuntat Bosch, que ha tornat a assenyalar que "Ciutadans i PP competeixen per veure qui és més cavernícola dels dos".

Bosch ha tornar a exigir al govern del PSOE "que vagi un pas més enllà i anul·li totes les sentències de mort dels tribunals franquistes", simbolitzades per la sentència del president Companys. "Des de sempre hem defensat la restitució de la dignitat de les víctimes del franquisme", ha ressaltat el republicà", que ha recordat que "el govern socialista es va comprometre a revisar-ho l'any 2004". "Ho exigirem fins que es faci justícia", ha conclòs.