Barcelona

Sant Martí

Notícia

Esquerra Republicana demana garantir el descans dels veïns del Fòrum pels alts nivells acústics dels esdeveniments que s’hi celebren

forum, parc del forum

Esquerra Republicana ha presentat un prec per escrit dirigit a l'alcaldessa demanant que el govern municipal "revisi en el termini de 3 mesos el calendari d'esdeveniments a la zona del Fòrum" i proposi mesures contra els alts nivells acústics per tal de garantir el descans dels veïns i veïnes. L’elevat nivell acústic dels molts festivals que se celebren al Fòrum fa que els veïns i veïnes no puguin gaudir del descans nocturn. Els republicans proposen també impulsar, juntament amb les associacions de veïns, accions per prevenir i mitigar les mostres d'incivisme que es produeixen en aquesta zona de la ciutat.
 
La iniciativa es produeix arran de les queixes veïnals per l'elevat nombre d'esdeveniments i festivals musicals que tenen lloc a la zona del Fòrum, i que durant els mesos de primavera i estiu va en augment. Les associacions de veïns denuncien que han de conviure amb alts nivells de so, i una música que sovint sobrepassa el límit de decibels permesos.
 
Esquerra Republicana ha lamentat també que el regidor del districte no hagi donat resposta davant aquesta problemàtica, i han presentat un prec per escrit dirigit a l'alcaldessa de la ciutat.