Barcelona

Grup municipal

Notícia

Esquerra Republicana impulsa plens extraordinaris als districtes per debatre les retallades del govern Colau

Els republicans, juntament amb altres grups de l'oposició, forcen el govern a detallar quines inversions als barris es retallaran

ple ajuntament, ajuntament de barcelona

Esquerra Republicana ha impulsat, juntament amb altres grups de l'oposició, plens extraordinaris de districte durant aquest mes de setembre perquè el govern municipal doni explicacions de les retallades previstes en inversions als barris. Els republicans denuncien la manca de transparència del govern municipal a l'hora d'explicar la situació econòmica a la ciutat.

Aquest dijous al vespre se celebrarà el primer ple extraordinari de districte a Sant Martí, impulsat per Esquerra Republicana, el Grup Demòcrata i el PSC. Els propers plens tindran lloc dimecres 12 a Horta-Guinardó; dijous 13 a Les Corts; dimarts 18 a Sant Andreu i dijous 20 a Gràcia i Ciutat Vella. Properament, també, es fixarà la data de convocatòria de les sessions plenàries a Sants-Montjuïc, Sarrià-Sant Gervasi i l'Eixample.

Els republicans ja van forçar la convocatòria d'un ple extraordinari a l'Ajuntament de Barcelona el passat mes de juliol sobre les retallades, i ara demanen que es detalli les inversions que es veuran afectades a cadascun dels districtes. El cap de files republicà, Alfred Bosch, va assegurar que les retallades afectaran escoles bressol (Teixonera, Casernes o Raval), escoles d'educació primària (Anglesola, Can Maiol o Antaviana) o equipaments com el Teatre Arnau o el Borsí.