Barcelona

Horta-Guinardó

Notícia

Més de 300 persones participen del sopar groc organitzat al barri d'Horta

Sopar groc al barri d'Horta
Sopar groc al barri d'Horta

El passat divendres 7 de setembre, més de 300 persones van participar del sopar groc a la Plaça de les Masies d'Horta amb motiu de la Festa Major.

L'acte, organitzat pels veïns i veïnes del barri, amb la col·laboració de l'Associació Catalana pels Drets Civils, Òmnium Horta-Guinardó, Assemblea Horta-Guinardó, Esquerra Republicana d'Horta-Guinardó, Jovent República d'Horta-Guinardó, JNC d'Horta-Guinardó i PDECAT d'Horta-Guinardó, va comptar amb la participació de Màrius Serra. L'escriptor i periodista va denunciar l'existència de presos i preses polítiques i va reclamar-ne la seva llibertat així com el retorn dels exiliats i exiliades. 

El sopar va comptar amb la presència d'Alfred Bosch, president del grup municipal d'Esquerra Republicana a l'Ajuntament de Barcelona; i Jordi Coronas, regidor portaveu d'Esquerra Republicana a l'Ajuntament de Barcelona, adscrit al districte d'Horta-Guinardó. 

Malgrat la pluja, les veïnes i els veïns d'Horta van gaudir d'un vespre reivindicatiu i solidari gràcies als més de 30 voluntaris i voluntàries que van vetllar perquè el sopar fos un èxit.