Barcelona

Sant Martí

Notícia

Consell plenari extraordinari del Districte de Sant Martí


El dijous, 6 de setembre a les 19.00 hores (sala de plens del districte de Sant Martí) es va celebrar la sessió extraordinària del Consell Plenari del Districte de Sant Martí.

En aquest plenari el govern municipal va admetre que caldrà reajustar inversions a Sant Martí. Mentre el govern municipal parla de reajustar, l’oposició parla de retallades i paralització d’alguns dels projectes com és el cas de la Casa de les Lletres.

El regidor de Sant Martí, Josep Maria Montaner, va parlar de reajust de calendari sense especificar en cap moment a quines inversions es referia. Ho justifica a la davallada dels  ingressos per l’impost de la plusvàlua, tal i com va explicar abans de l’estiu Gerardo Pisarello.

Des d’ERC es va fer menció de l’existència  de documentació interna a l’Ajuntament que apunten a una retallada de 9M € a Sant Martí. La consellera portaveu d’Esquerra Sant Martí, Lourdes Arrando, va retreure a l’executiu que havien mentit, reclamant a Montaner que expliqués si s’havia paralitzat el projecte de la Casa de les Lletres (ubicada al carrer Roc Boronat) i si caldria retallar 5 M € als túnels de Glòries.

Des d’ERC Sant Martí seguirem treballant per saber els efectes de les retallades denunciades als nostres barris.