Barcelona

Grup municipal

Notícia

Bosch reclama a Colau que porti a fiscalia l'oferta per acabar la carrera universitària 'de manera fàcil'

alfred bosch, alfred bosch erc

El president del grup municipal d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha demanat a l'alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, que porti a la fiscalia l'oferta que suposadament va rebre "per acabar els estudis de manera fàcil". "No podem permetre que el sistema universitari català estigui sota sospita de pràctiques irregulars, i per això emplaço a l'alcaldessa a acudir a la fiscalia perquè investigui el cas", ha assegurat.  

Bosch, que havia estat professor universitari, ha lamentat el debat sobre els màsters provocat per Casado, Montón o Cifuentes i la degradació del sistema universitari que suposen. El republicàha sortit en defensa del sistema universitari català i ha explicat que "durant dècades ha permès formar a professionals de prestigi en tots els àmbits, i ara no es pot devaluar aquest prestigi amb insinuacions que ho posen en dubte".  

Pel republicà, "és irresponsable fer aquest tipus d'insinuacions si després no s'actua en conseqüència". "Si, en aquell moment, l'alcaldessa Colau no va adonar-se de la gravetat de la situació, ara no pot obviar-la en un moment en què el debat és sobre la taula. Demanem que acudeixi a la justícia a denunciar aquesta pràctica irregular", ha sentenciat.