Barcelona

Federació

Notícia

ERC inicia el seu període de primàries per escollir candidat a l'alcaldia de Barcelona, després de la renúncia d'Alfred Bosch  


Arran de la renúncia d'Alfred Bosch com a candidat a l'alcaldia de Barcelona, Esquerra Republicana de Barcelona ha iniciat aquest dijous el seu període de primàries per escollir la persona candidata que optarà a l'alcaldia de Barcelona. Des d'avui i fins l'11 d'octubre estarà obert el termini per a la presentació de candidatures, que han de comptar amb l'aval del 10% de la militància de la Federació de Barcelona.

Un cop finalitzat el termini de presentació de candidatures, s'estableixen dues setmanes de campanya electoral, que conclouran el divendres 26 d'octubre amb la jornada electoral que permetrà escollir la persona candidata que optarà a l'alcaldia de Barcelona per Esquerra Republicana. El procés de votació està obert als més de 4.000 militants, simpatitzants, amics i amigues que té el partit a la capital catalana, així com a la militància de les JERC-Barcelona.

Les primàries d'ERC-Barcelona finalitzaran amb un Congrés Regional que oficialitzarà l'elecció de la persona cap de llista.