Barcelona

Federació

Notícia

Ernest Maragall, únic precandidat en aconseguir els avals a cap de llista per a les eleccions municipals del 2019


Amb un total de 442 signatures, la militància d’ERC-Barcelona ha avalat Ernest Maragall com a candidat a cap de llista per a les municipals del 2019. Un cop finalitzat el període de recollida de signatures, Maragall ha estat l’únic precandidat que ha aconseguit els avals necessaris xifrats en el 10% de la militància de la Federació de Barcelona. 

El procés de primàries, que comptarà amb actes de presentació de la candidatura, finalitzarà amb la Jornada Electoral que se celebrarà divendres 26 d’octubre als 11 casals d’Esquerra Republicana a la ciutat de Barcelona. Militants, amics i amigues i simpatitzants d’ERC podran votar al casal que tenen assignat per districte.

La proclamació del cap de llista d’Esquerra Republicana per a les eleccions municipals del 2019 a l’Ajuntament de Barcelona tindrà lloc l’endemà, dissabte 27 d’octubre, en el 56è Congrés Regional de la Federació de Barcelona. 

El militant Xavier Martínez Gil, per la seva banda, ha recollit un total de 41 signatures vàlides i no ha aconseguit la xifra mínima de 139 avals per ser candidat.