Barcelona

Sant Martí

Notícia

Recordat l’1 d'Octubre, ni oblit, ni perdó


El passat diumenge, 30 de setembre, un nombrós grup d'amics, militants i simpatitzants d'ERC Sant Martí vàrem acompanyar la cercavila organitzada per la Plataforma 1 d'Octubre.

Encapçalada per la consigna "1 d'Octubre, ni oblit, ni perdó" la concentració va voler recordar aquest dia de lluita en defensa del país i de la democràcia. La manifestació va tenir el seu origen a la Pl. Valentí Almirall i va recórrer diferents carrers del Clot i la Verneda i el final davant l'escola els Horts que l'any passat va patir la brutal repressió de l'Estat Espanyol. El recorregut, de més de 2 km, va estar en tot moment acompanyat per una batucada, un grup de gralles i diverses actuacions castelleres.

Durant una estona el Conseller d'Exteriors, Ernest Maragall, que era al districte per la candidatura a les primàries d’ERC Barcelona, es va voler afegir a la comitiva. Al pas per la comissaria de la policia nacional de la rambla Guipúscoa els participants varen fer un silenci absolut per denunciar les intervencions d'aquest cos durant aquella jornada. La cercavila es va cloure amb un refrigeri a la rambla Prim davant de l'escola els Horts.