Barcelona

Grup municipal

Notícia

Esquerra Republicana demanarà al ple mantenir la plantilla de visualitzadors de pisos turístics il·legals

Els republicans tornaran a proposar posar el nom d'1 d'octubre a un espai significatiu de la ciutat

jordi coronas, coronas, jordi coronas erc

Esquerra Republicana demanarà al ple d'aquest divendres que es mantingui la plantilla de visualitzadors de pisos turístics il·legals. Els republicans reclamen que s'asseguri el compliment de les normatives dels allotjaments inscrits al registre de turisme, per tal que es puguin revisar les llicències si cal. Després que BSM hagi anunciat que prescindirà de la plantilla de treballadors a partir del gener, Esquerra reclama al govern que "no abaixi la guàrdia contra l'oferta turística il·legal".

El portaveu del grup municipal d’ERC-Barcelona, Jordi Coronas, ha alertat avui que estem davant “d'un problema que no està resolt” i que el mateix govern ha reconegut que no es pot resoldre abans de l’any 2023. "Els visualitzadors i tècnics han fet una feina excel·lent que ha permès tancar molts pisos turístics il·legals. Reclamem al govern que mantingui la plantilla", ha assegurat Coronas. 

Coronas ha recordat que la contractació de visualitzadors va ser una de les exigències que ERC-Barcelona va posar sobre la taula quan es va aprovar el PEUAT  i que el problema segueix vigent.