Barcelona

Poblenou-Besòs

Notícia

Ernest Maragall omple al Poblenou


El Conseller d’Afers Exteriors va ser el protagonista de la tarda del dilluns al Casal Roc Boronat, seu d’ERC Poblenou-Besòs, on una cinquantena de persones van assistir a les 18:30h per escoltar la seva proposta política per a Barcelona. A la trobada Ernest Maragall va anar desgranant alguns dels que seran els principals els eixos de la seva campanya i com aquests es relacionen amb els que considera que seran grans debats a la campanya de les municipals. Turisme, habitatge, educació i cultura, mobilitat o seguretat van ser alguns dels temes més tractats.

Amb gent dreta dins la sala i també fora al carrer, Maragall va respondre les diferents preguntes realitzades pels assistents, on es van tocar des de les millores en accessibilitat a la ciutat fins a les polítiques LGBTI+ i de Drets Civils, passant per temes de sostenibilitat i medi ambient i moltes altres qüestions, totes elles rellevants per la ciutat. Es va aprofitar també per reivindicar des del casal la necessitat d’una bona mobilitat al Poblenou-Besòs, especialment amb la connexió del tramvia i el creixent problema del turisme excessiu als nostres barris.

Finalment, convidant a amics militants i simpatitzants a participar a les primàries, una fotografia de família va servir per a tancar l’acte.