Barcelona

Federació

Notícia

Ernest Maragall és proclamat candidat d’Esquerra Republicana a l’alcaldia de Barcelona


Ernest Maragall ha estat proclamat oficialment aquest matí candidat d’Esquerra Republicana a l’alcaldia de Barcelona. El 56è Congrés Regional de la Federació de Barcelona d’ERC ha ratificat els resultats de la jornada de primàries d’ahir, on Maragall va rebre un 94’2% de suports per convertir-se en el candidat republicà a l’alcaldia.
 
En el discurs de proclamació com a candidat, Ernest Maragall ha assegurat que “avui, Barcelona és una ciutat enfadada que demana a crits ser atesa i ben governada”. “La nostra primera obligació és escoltar aquest clamor barceloní i donar-li forma amb compromís i un bon projecte”, ha explicat.
 
Maragall ha afegit que “avui estem en un punt de partida, l’inici d’un viatge que vol ser de llarg abast”. “Barcelona encara és lluny d’on la voldríem veure, i la ciutat ha de ser locomotora i vagó del viatge cap a la República”, ha recalcat. 
 
Ernest Maragall ha conclòs dient que “volem governar per transformar i construir perquè Barcelona assoleixi el màxim de les seves capacitats”. “Volem guanyar per tothom, per convertir en guanyadors molts dels que avui estan perdent”, ha assegurat.
 
Al seu torn, el president de la Federació de Barcelona, Robert Fabregat, ha explicat que “Esquerra Republicana ha de ser la punta de llança del projecte republicà a Barcelona”. Fabregat ha tornat a agrair a Alfred Bosch el seu gest de generositat, i ha afegit que “ara, la passa més important que hem de fer és a Barcelona”.