Barcelona

Grup municipal

Notícia

Esquerra Republicana demana un pla de seguretat específic per evitar més actes vandàlics al Metro

Els republicans volen un protocol per intervenir amb rapidesa i protegir treballadors i usuaris

jordi coronas, jordi coronas erc, esquerra republicana

Esquerra Republicana proposarà a la Comissió de Presidència, Participació i Seguretat de la setmana vinent que el govern municipal dugui a terme "un pla de seguretat específic per tal d'evitar els actes vandàlics al Metro". Els republicans, a més, insistiran en la necessitat d'establir un protocol d'intervenció que protegeixi a treballadors i usuaris.

La iniciativa es produeix després dels actes vandàlics del passat cap de setmana, on un grup de 34 persones van aturar un comboi a l'estació de Maragall i van agredir un total de tres persones.

Esquerra Republicana torna a insistir d'aquesta manera en la necessitat d'elaborar un pla específic de seguretat al Metro. Els republicans ja ho van reclamar el mes de juliol en un prec a la mateixa Comissió de Presidència, però fins ara el govern Colau no ha actuat per fer-hi front.

ERC demana reforçar la campanya de Nadal a les zones afectades per les obres

D'altra banda, Esquerra Republicana demanarà a la Comissió d'Economia i Hisenda "reforçar les mesures de dinamització comercial durant la campanya de Nadal en aquelles zones on el comerç està patint l'efecte de les obres". Els republicans volen també que el govern detalli les "actuacions que té previst implementar de cara a la campanya de Nadal".