Barcelona

Poblenou-Besòs

Notícia

Més de 120 propostes a la jornada participativa del programa electoral!


El passat dissabte, 24 de novembre, una cinquantena d’amics, militants i representants d’entitats dels barris del Poblenou, el Parc i la Llacuna, Besòs i el Maresme, Provençals del Poblenou, la Vila Olímpica i el Front Marítim i Diagonal Mar ens vàrem trobar a Can Gili Nou per treballar les propostes que ompliran de contingut de proximitat el programa per a les properes eleccions municipals.

Les jornades varen tenir un format molt dinàmic on totes les persones participants, un cop donada la benvinguda per part de la consellera portaveu d’ERC a Sant Martí, Lourdes Arrando, i la regidora adscrita al districte, Trini Capdevila, es varen dividir en tres grups per, sobre un mapa físic de cadascun dels barri del territori que abasta ERC Poblenou - Besòs, anar situant les propostes de millora, en àmbits com l’espai públic, els equipaments, l’urbanisme, la qualitat ambiental, la cultura, l’educació o les problemàtiques socials. Mentre els participants anaven volcant les propostes uns relators les sintetitzaven i anotaven. Un cop acabat el treball per grups i després d’una pausa - esmorzar es varen presentar en plenari a tots els participants.

En total es varen recollir més de 120 propostes, des d’accions de manteniment d’espais públics molt concrets a iniciatives per resoldre problemes d’abast de districte o ciutat. Per a la cloenda de les jornades es va comptar amb la presència del president d’ERC Barcelona, Robert Fabregat.

Des d’ERC Poblenou - Besòs volem agrair especialment a totes les entitats que varen participar d’aquest matí de treball el seu interès i les seves valuoses aportacions. Va ser aquesta participació juntament amb la de militants i amics que ens permet afirmar que aquestes jornades han estat del tot reeixides.


Podeu fer les vostres propostes de programa a poblenou@esquerra.cat