Barcelona

Sant Martí

Notícia

Eix Besòs: una proposta Republicana des dels barris


Diumenge 2 de desembre, als límits de Sant Adrià de Besòs amb Barcelona, Ernest Maragall va participar a  l’acte “Eix Besòs: una proposta republicana des dels barris”, organitzat conjuntament per ERC Sant Martí i ERC Sant Adrià de Besòs.
 
Més d’un centenar de persones varen omplir la plaça 25 d’octubre, un espai ple de simbologia pel que fa a les lluites veïnals. El candidat a l’alcaldia de Barcelona va estar acompanyat pels regidors d’ERC a l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, Rubèn Arenas i Antoni Vélez així com també per la consellera portaveu del grup municipal d’ERC al districte de Sant Martí, Lourdes Arrando.
 
En la tanda de parlaments el candidat d’ERC, Ernest Maragall, va desgranar la seva visió de la importància dels barris que configuren l’entorn del Besòs, un entorn certament bandejat de les grans, i també massa sovint, de les petites inversions. Una realitat que  per Maragall necessita “concentrar forces i sumar energies” perquè “l’eix Besòs ha de ser un eix de suma i complicitats”. Un espai on, com en d’altres barris i municipis de la conurbació de Barcelona “els nivells de desigualtat són inadmissibles” per la qual cosa “ho hem de començar a canviar des dels ajuntaments”. En aquest sentit Margall va assenyalar que “República és equitat” i que “el nostre pitjor enemic és la resignació”, per acabar amb una criada a superar aquest entrebanc i afirmar que “la nostra obligació és construir la República”.
 
El assistents  a més a més varen poder assaborir una xocolata desfeta amb melindros que va anar d’allò més bé per escalfar un matí ben tardoral.