Barcelona

Sant Andreu

Notícia

Iniciatives ERC Sant Andreu Consell Plenari Districte de Sant Andreu del 13 de desembre 2018


            El proper dijous 13 de desembre a les 18:30 tindrà lloc, a la Sala Andreu Cortines de la seu del Districte de Sant Andreu (Plaça Orfila) el penúltim plenari del mandat.

            Aqui teniu les nostres iniciatives:

           Proposició: Atès la històrica demanada de manca d’espais que pateix l’Escola Mestre Enric Gibert i Camins Atès que al plenari de març d’aquest any 2018 es va aprovar per unanimitat proposició del GM d’Esquerra Republicana de Catalunya instant el govern del Districte de Sant Andreu a arribar a un acord amb el propietari del solar situat a la cantonada dels Carrer Concepcion Arenal i Carrer del Vallés per la adquisició del mateix i posar-lo a disposició de l’Escola i de Consorci d’Educació de Barcelona a fi i afecte de ampliar els espais educatius i de lleure del centre. Atès que la situació ha empitjorat els darrers temps per la caiguda del mur confrontant amb el solar adjacent, i les actuacions necessàries per garantir la seguretat.  
Que Govern Municipal de Districte de Sant Andreu doti la partida econòmica al pressupost 2019 per executar l’adquisició del solar situat a la cantonada dels Carrers Concepción Arenal i carrer del Vallés i dur a terme les intervencions i adequacions necessàries per que l’Escola Mestre Gibert i Camins en faci ús.
 
            Prec: Atesa la situació dels habitatges de l’Institut Municipal de l’Habitatge i Rehabilitació de Barcelona, a la zona nord de la Trinitat vella; alscarrers Padre Perez del Pulgar i Torrent de la Parera. Atès el deteriorament que pateixen aquests habitatges, el patiment, la incertesa i la sensació d’abandonament en la que continuen instal·lats les veïnes i els veïns que hi viuen Atès el temps transcorregut i els deteriorament progressiu a la que continuen veient-se es sotmeses aquestes habitatges. Que es concreti, en aquest plenari, quines mesures s’han pres fins ara, quina és la concreció d’aquestes mesures a dia d’avui i en quins terminis i de quina manera es pensa resoldre aquesta greu problemàtica urbanística que continua sent, a dia d’avui, una de les més greus que pateix el Districte de Sant Andreu.
  

           Pregunta: Atès les reiterades demandes veïnals, del teixit comercial i associatiu del barri, per donar suport i dinamització de la Plaça del Congres. Atès la necessitat de donar suport al comerç de proximitat dels nostres barris, especialment del comerç associat i dels barris amb mes necessitats.  
Quines activitats i accions té previst el govern del Districte de Sant Andreu per tal de dinamitzar la Plaça de Congres i el comerç de proximitat del barri durant la campanya de Nadal?
  
Us esperem dijous al Plenari
 
Carlos R. Escuredo
Conseller Portaveu ERC Sant Andreu
Districte de Sant Andreu
Ajuntament de Barcelona