Barcelona

Poblenou-Besòs

Notícia

Ja és al carrer el nou número de 'La Xemeneia', la revista del Poblenou-Besòs!


Ja tenim aquí el nou número de La Xemeneia del Poblenou – Besòs! Ja en van 9 de revistes, que ens mantenen informats sobre els temes que més preocupen als nostres barris. Com a element informatiu dinàmic la revista està sotmesa als canvis que ocorren en l’actualitat de la ciutat i del país, i tots sabeu que no són pocs. És per atendre aquest doll d’actualitat que hem preferit posposar una mica l’aparició d’aquest número i encabir, aquest cop en 16 pàgines, tot allò essencial que ha esdevingut en els darrers mesos.

En aquesta edició, ens apropem d’una manera crítica i propositiva a temes d’interès general com l’habitatge, el transport públic, l’educació, el comerç de proximitat; repassem l’actualitat política amb la presentació de la candidatura a l’alcaldia de Barcelona de l’Ernest Maragall, les idees força d’ERC per avançar cap a la República, i una carta del Conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència. Fem una ullada a Palo Alto, a l’Eix Besòs i al problema de contaminació acústica i ambiental de la zona del Fòrum entre moltes altres qüestions d’interès veïnal. Tot això sense oblidar-nos de l’activitat que el casal d’ERC Poblenou-Besòs ha estat realitzant incansablement aquesta tardor i cabussant-nos també en el coneixement històric dels nostres barris i entitats amb articles sobre el Cànem i una entrevista a l’Arxiu Històric del Poblenou. També hem reservat un espai per a la campanya que en defensa dels drets LGTBI+  ha realitzat el Jovent Republicà, per fer posar accent sobre la violència masclista. Com veieu pràcticament no ens hem deixat res al tinter.

Esperem que aquest nou exemplar de La Xemeneia del Poblenou - Besòs sigui realment del vostre interès. Podeu aconseguir el vostre exemplar al Casal Roc Boronat (C. d'Espronceda, 76) o al nostre web prement aquí: (enllaç revista PDF)